середа, 04 квітня 2007 12:44

Kids" Choice Awards: американські діти назвали своїх кумирів

Американські діти вибрали своїх улюблених музичних виконавців і акторів на щорічній церемонії Nickelodeon Kids" Choice Awards, яка цього року пройшла в Лос-Анджелесі. На церемонії ювілейній 20-й були відмічені кращий фільм, ТБ-програма, музична група, актор, актриса, відео-гра.

Свято пройшло в Каліфорнійському університеті Лос-Анджелеса. На церемонії з"явилися такі знаменитості, як зірка "Піратів Карібського моря" Орландо Блум, актор Джек Блек, актриси Николь Кідман і Менді Мур, співачка Гвен Стефані.

Менеджер Гвен Стефані назвав церемонію "одним з найважливіших шоу на планеті", оскільки воно зазвичай привертає більше 6 млн. глядачів. Цього року в голосуванні взяли участь близько 40 млн. чоловік з 18 країн світу.

Так в номінації "кращий фільм" переміг блокбастер "Пірати Карібського моря: Скриня мертвяка". Джастін Тімберлейк і Бейонс Ноулз були визнані кращими музичними виконавцями.

У номінації "Зірка, на яку ми хочемо бути схожими" переміг актор Бен Стілер, що зіграв недавно в комедії "Ніч в музеї". Адама Сендлера діти обрали найулюбленішим актором року, а кращою актрисою визнана зірка "Війни світів" Дакота Фенінг.

Група Black Eyed Peas також стала переможцем Kids" Choice Awards, обійшовши таких конкурентів, як Fall Out Boy, Nickelback і Red Hot Chili Peppers.

Відзначимо, за традицією всіх переможців конкурсу обливали зеленим слизом. Джастін Тімберлейк навіть надів захисні окуляри, повідомляють Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Kids" Choice Awards: американські діти назвали своїх кумирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути