Ексклюзиви
пʼятниця, 03 вересня 2010 17:22

Рецидивісти скоїли потрійне вбивство, щоб поцупити горілку

Рецидивісти скоїли потрійне вбивство, щоб поцупити горілку

На Одещині сталося потрійне вбивство. Там жорстоко позбавили життя людей похилого віку. Один із різників виявився односельцем пенсіонерів. Страшний злочин душогуби скоїли заради горілки і грошей.

Тіла трьох мешканців села Малої Слобідки на Одещині знайшли в їхніх оселях. Подружжя та його сусідка померли від втрати крові через численні порізи. Першими це жахіття побачили місцеві, коли зайшли спитати, чому господарі не вигнали пасти худобу.

"Я прийшла, бачу - двері відкриті, вона в сінях лежить вся в крові, калабатина. Я до неї сразу - мама, мама, - не дихає, нічого", - каже донька загиблої.

В оселі усе догори дриґом, розсипані навіть харчі: так зловмисники шукали гроші і горілку. Криміналісти, що працювали на місці злочину, швидко з"ясували особи душогубів: одним із них виявився місцевий мешканець, інший - із Кіровоградщини. Того вечора вони хотіли напитися. За що - не мали, тож рушили до самотньої жінки. Головорізи взялися катувати бабцю: допитувалися, де сховані гроші.

Як зізнався затриманий, не отримавши бажаного, він вдарив жінку 4 рази в правий бік і один раз в шию.

Як повідомляють в міліції, стару добивали вдвох. Не знайшовши, чим поживитися, рушили до іншої хати - там мешкало подружжя похилого віку, яке різники також вбили. Жінку зарізали, а її чоловіка спочатку били табуреткою, а потім теж зарізали. В оселі подружжя вбивці знайшли тільки 115 гривень.

Після кривавої ночі молодики втекли до Придністров"я. Сподівались уникнути покарання.

Проте,міліція затримала різників. За даним фактом порушено кримінальну справу, за статтею "умисне вбивство". Дана стаття передбачає довічне ув"язнення.

Місцеві мешканці досі нажахані кривавою розправою над старенькими, кажуть, самотні пенсіонери у спустошених селах - привабливі жертви для душогубів.

НТН

Зараз ви читаєте новину «Рецидивісти скоїли потрійне вбивство, щоб поцупити горілку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути