четвер, 07 серпня 2008 11:29

R&B-співачка Кейсі роздяглася для журналу Complex Magazine (ФОТО)
5

Відома R&B-співачка Кейсі (Cassie), яка за чутками зустрічається з репером Дідді, продемонструвала свої сексуальні форми в журналі Complex Magazine.

Модель і співачка дала інтерв"ю популярному виданню, в якому розповіла про свій другий студійний альбом.

Окрім цікавого інтерв"ю і відвертих знімків, Кейсі, справжнє ім"я якої Кассандра Вентура (CassandraVentura), продемонструвала свій пірсинг в сосках:

"Я не прагну приховати свій пірсинг, - говорить зірка, - Я постійно ношу напівпрозорі майки і даю можливість людям насолодитися цією красою. Я вважаю, що сережки в сосках це дуже сексуально. Я горджуся своїм пірсингом. Річ у тому, що моя мати двічі перемагала рак і мені довелося здати генетичні аналізи на рак. Я проколола соски до того, як дізналася результати аналізів. Я вважаю свій пірсинг талісманом з позитивною енергією, оскільки у мене так і не знайшли ген раку".

Нагадаємо, що нова студійна платівка Кейсі вийде у світ на початку 2009 року. Продюсерами альбому виступили такі відомі музиканти, як Кені Уест (KanyeWest) і Фаррел (Pharrell), повідомляє siteUA.org

Зараз ви читаєте новину «R&B-співачка Кейсі роздяглася для журналу Complex Magazine (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути