четвер, 04 червня 2009 16:18

Рамзан Кадиров поскаржився на свою бідність

Рамзан Кадиров поскаржився на свою бідність
Президент Чечні Рамзан Кадиров в інтерв"ю "Комсомольській правді" прокоментував декларацію про свої доходи, яка у багатьох викликала подив. Кадиров сказав, що і сам дивується: "Я сам здивувався, що у мене всього так мало".

Нагадаємо, згідно з оприлюдненою 19 травня декларацією про доходи, президент Чечні за рік заробив всього 3,4 млн рублів, у власності у нього знаходяться лише трикімнатна квартира в 36 кв метрів в Грозному і автомобіль ВАЗ-21053.

За словами Кадирова, якщо хтось в цю декларацію не вірить, "хай запитає у наших компетентних органів".

На питання газети про великий будинок в селі Центорой Кадиров сказав, що це будинок його матері, яка завжди там жила, разом з нею там живе він і його семеро дітей, а також інші родичі.

Декілька дорогих іномарок, зокрема "Феррарі", які бачили біля будинку, також йому не належать - вони службові, заявив Кадиров. "Феррарі" йому подарували на 30-річчя, він на ній не їздив - відразу продав, а гроші віддав до Фонду імені Ахмата-хаджи Кадирова. "А потім вони пішли в дитячі будинки, на допомогу бідним людям", - розповів Кадиров.

Коні Кадирова, про яких також писали ЗМІ, за його словами, належать республіці. Нагадаємо, нещодавно Кадиров, коментуючи розслідування дубайської поліції замаху на Суліма Ямадаєва, зізнався, що у нього є конюх.

Тигр і левеня, яких бачили у Кадирова, теж не його: "Ось відкриємо в Грозному зоопарк, вони там житимуть".

На питання "скільки у вас зараз грошей?" президент Чечні відповів: "Мало зовсім залишилося. Були ще батьківські, але я і їх віддав, щоб мечеть в Грозному будували".

Днями глава Рахункової палати Сергій Степашин, відповідаючи в ефірі телеканалу Ren-TV на питання, чи не бентежить його декларація про доходи Кадирова, відповів: "У Рамзана Кадирова у власності вся республіка. Тому не переживайте за нього", повідомляє Полит.ру.

Зараз ви читаєте новину «Рамзан Кадиров поскаржився на свою бідність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути