пʼятниця, 02 жовтня 2020 11:25

Райлікарня закупила у своєї медсестри ліків на понад 630 тис. грн

Райлікарня закупила у своєї медсестри ліків на понад 630 тис. грн
Усі закупівлі у ФОП Завінська провели за неконкурентною процедурою. Фото: pixabay.com

Райлікарня в Тернопільській області підписала 32 договори на понад 630 тис. грн із ФОП Анжелою Завінською, дочкою головної медсестри цієї лікарні.

16-річна Завінська зареєструвалась підприємицею у травні цього року, а вже з червня почала отримувати замовлення від Борщівської райлікарні, пишуть "Наші гроші. Львів" з посиланням на дані системи Prozorro.

За телефоном Завінської відповідає її мати Ольга Гарасимів. Вона розповіла, що працює за довіреністю від доньки, яка наразі є студенткою.

Окрім лікарні, замовлення зробили Борщівська міська рада і райрада, а також Борщівський центр первинної медико-санітарної допомоги. Так, 23 вересня Борщівська міськрада замовила 20 одиниць "Бланідас 300" по 1 кг за ціною в 320 грн, тоді як в онлайн-магазині він доступний по 220 грн.

Усі закупівлі у ФОП Завінська провели за неконкурентною процедурою, більшість коштів було спрямовано на запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів епідемій та пандемій коронавірусної хвороби. При цьому лікарня регулярно не публікувала специфікацій до великих договорів, а тому перевірити ціни на закуплені товари неможливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб ЗСУ закупив позолочені ручки Parker по 9 тис. грн

Житловий будинок на вулиці Соломії Крушельницької у Києві, який постраждав від вибуху газу, знесуть за 14,2 млн грн. Роботи виконуватиме Будівельна компанія "ЗЗБК №1". Вона уклала договір з комунальним "Житлоінвестбуд-УКБ" Київради.

Зараз ви читаєте новину «Райлікарня закупила у своєї медсестри ліків на понад 630 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути