вівторок, 04 грудня 2007 13:32

"У Путіна немає політичних цілей, він - просто піар-проект"

"У Путіна немає політичних цілей, він - просто піар-проект"

Політолог Георгій Сатаров, що працював в 1994-97 роках помічником президента Бориса Єльцина, вважає, що Володимир Путін виконає свою обіцянку піти з поста президента. Путін візьме на себе функції "суперолігарха" і очолить яку-небудь крупну компанію, заявив Сатаров в інтерв"ю німецькій газеті Die Berliner Zeitung.

На думку політолога, у нинішнього російського президента немає ніяких політичних цілей, а все, чим він займається, це не політика, а "гігантський піар-проект" під назвою "Путін".

Сатаров, що очолює Фонд прикладних політичних досліджень "ІНДЕМ", вважає, що перемога на парламентських виборах "Єдиної Росії" та отримання нею переважної більшості в Держдумі не приведе до зміни конституції, оскільки Кремль вирішував і вирішує всі свої задачі в рамках основного діючого закону.

Відповідаючи на питання, за яких обставин в Росії стануть можливі політичні зміни, Сатаров відповів, що для цього необхідні фінансові та економічні потрясіння, до яких, на його думку, з часом приведе політика нинішнього керівництва країни.

В той же час результати виборів, які західні спостерігачі назвали "нечесними" і "недемократичними", ніяк, на думку Сатарова, не вплинуть на відносини Росії і Європи, і про "нелегітимність" нової Держдуми на Заході швидко забудуть, повідомляє Лента.Ру.

Зараз ви читаєте новину «"У Путіна немає політичних цілей, він - просто піар-проект"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути