пʼятниця, 17 серпня 2007 12:27

"Справедлива Росія" висуне Путіна на пост президента у 2012 році

Партія "Справедлива Росія" має намір висунути Володимира Путіна кандидатом на пост президента РФ у 2012 році, заявив на прес-конференції у п"ятницю лідер "Справедливої Росії", спікер Ради Федерації РФ Сергій Миронов.

"Я вважаю, що прихід Володимира Путіна як президент РФ у  2012 році більш ніж можливий, навіть необхідний  і "Справедлива Росія" із задоволенням висуне його кандидатуру", - сказав він.

"Упевнений, що його місце у строю дозволить йому, за його особистого бажання звичайно, знов балотуватися на пост президента у  2012 році", - сказав Миронов.

Миронов вважає також, що Путін міг би залишитися на третій термін. Він не став виключати, що так воно і буде, але висловив сумнів, що президент піде на зміну у Конституції.

Президентські вибори в РФ відбудуться у 2008 році. Путін неодноразово говорив, що не збирається міняти Конституцію Росії, яка забороняє одній людині займати пост президента більше двох термінів підряд, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «"Справедлива Росія" висуне Путіна на пост президента у 2012 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути