Ексклюзиви
пʼятниця, 21 грудня 2007 13:28

"Путін побоюється газової війни з Україною і Білоруссю"

"Путін побоюється газової війни з Україною і Білоруссю"
Директор Інституту національної стратегії Станіслав Білковський упевнений, що Володимир Путін зацікавлений в переговорах з Віктором Ющенком. "Путін побоюється газової війни з Україною і Білоруссю. Представники бізнес-оточення Тимошенко і Лукашенка ведуть неформальні переговори про створення транзитного фронту. Росія не витримає газової війни, оскільки не може обмежити постачання газу більш ніж на чотири дні (через об"єми своїх газових сховищ)", - повідомив пан Білковський.

Експерт припускає, що під час зустрічі президентів Володимир Путін лобіюватиме інтереси RosUkrEnergo: "У збереженні існуючої схеми постачань газу до України зацікавлені представники еліт обох країн, зокрема - Дмитро Медведев.

Зустріч президента Віктора Ющенка з його російським колегою Володимиром Путіним відбудеться на початку наступного року в Москві. Цю інформацію підтвердив міністр закордонних справ Володимир Огризко, який повідомив, що засідання комісії Ющенком - Путін повинно відбутися найближчим часом, повідомляють "Економічні вісті".

Зараз ви читаєте новину «"Путін побоюється газової війни з Україною і Білоруссю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути