Ексклюзиви
середа, 15 листопада 2006 18:58

"Президента Росії" визнали психічно-хворим

Таганська міжрайонна прокуратура Москви (РФ) завершила розслідування кримінальної справи про образу президента Росії Володимира Путіна. Відповідне повідомлення з"явилося на сайті Генеральної прокуратури РФ.

На думку слідства, звинувачений Іван Зайцев, який називав себе "президентом Росії", поширював в інтернеті відомості, що ображають честь і гідність Путіна. Проведена в рамках кримінальної справи судово-психіатрична експертиза встановила, що Зайцев страждає на психічне захворювання і не розуміє що робить.

У зв"язку з цим прокуратура передала до суду кримінальну справу для вирішення питання про застосування стосовно Зайцева примусових заходів медичного характеру.

Нагадаємо, що раніше Зайцева двічі затримували правоохоронці при спробі проїхати в Кремль на своїх "Жигулях". І якщо вперше він лише хотів зустрічі з главою Російської Федерації, то вдруге мав намір відрізати йому голову, про що повідомив охорону, яка затримала його, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Президента Росії" визнали психічно-хворим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути