субота, 07 червня 2008 11:13

"Перша хвиля" спеки загрожує Вашингтону

Прохолодна весна у Вашингтоні змінилася спекотним літом: синоптики попереджають, що температура повітря у Вашингтоні і його передмістях у вихідні може перевищити відмітку в 43 градуси за Цельсієм.

"На західну Атлантику впливатиме бермудська область високого тиску, що принесе суху і жарку погоду", - повідомляють метеорологи.

Національна гідрометеорологічна служба попереджає, що пік спекоти на східному побережжі в районі Вашингтона припаде на суботу, неділю і понеділок, з полудня до восьми годин вечора.

"Пийте багато води, залишайтеся в кондиціонованих приміщеннях, не потрапляйте під дію сонячних променів і перевірте, як себе відчувають родичі і сусіди", - мовиться в повідомленні метеорологічної служби.

Середня температура для червня у Вашингтоні складає 21,6 градусів за Цельсієм. Минулого року 8 червня метеорологи також попереджали про жару, проте тоді йшлося про 37-38 градусів за Цельсієм.

Нинішню спеку синоптики вважають "першою хвилею", яка накриє східне побережжя, адже найжаркіші місяці - липень і серпень, коли середня температура повітря складає зазвичай 25-26 градусів за Цельсієм, - ще попереду.

Нагадаємо, минулого року В США сильна спека спричинила численні пожежі в кількох штатах, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «"Перша хвиля" спеки загрожує Вашингтону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути