середа, 09 лютого 2011 13:23

"Мубарак, не відтягуй кінець" - оголена "феменка" підтримала єгиптян (ФОТО)
7

FEMEN влаштували моно-мітинг на ганку Посольства Арабської Республіки Єгипет.

Напівгола активістка жіночого руху прорвалася до головного входу, тримаючи в руках плакат з написом "Мубарак, не відтягуй кінець!".

"Жіночий рух FEMEN даним жестом проявляє свою солідарність та висловлює підтримку героям "Революції Лотоса". FEMEN закликає антиурядові сили Єгипту не падати духом, не здаватися і йти до повного повалення політичного банкрута Мубарака", - наголосили активістки у своєму блозі.

"Ми українці на власному досвіді знаємо, як важко йдуть тирани. Ми знаємо, що абсолютна перемога демократії це тривалий і затяжний процес. Тому, ми сьогодні говоримо "Віва, новий Єгипет! Віва, революція! Мубарак, не відтягуй кінець!", - підкреслили в FEMEN.

Нагадаємо, народні хвилювання і заворушення в Єгипті почалися 25 січня. Сотні тисяч людей, які виходили на вулиці єгипетських міст, організовували свої дії через інтернет, головним чином, за допомогою Facebook і Twitter. Протестуючі вимагали негайної відставки президента Хосні Мубарака і демократизації політичного життя.

На початку лютого на площі Тахрір у центрі Каїра пройшли кілька масштабних акцій протесту, в яких одночасно брали участь до двох мільйонів осіб. Під тиском опозиції Мубарак розпустив уряд і відмовився від участі у вересневих президентських виборах, однак у відставку поки не пішов.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Мубарак, не відтягуй кінець" - оголена "феменка" підтримала єгиптян (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути