Ексклюзиви
середа, 02 серпня 2006 19:03

"Єдина Росія" не хоче, щоб Путін став президентом утретє

"Єдина Росія" не підтримує ідею внесення поправок у Конституцію, що дають можливість президентові Володимиру Путіну балотуватися на цей пост в 2008 році.

- Він є моральним лідером нашої партії, але є Конституція, а пошана до неї є у кожного з нас, - сказав сьогодні секретар президії генради партії В"ячеслав Володін, коментуючи ініціативу чеченських депутатів.

Парламент Чечні в минулу суботу (29.07) ухвалив рішення звернутися в Держдуму з пропозицією розглянути законопроект про внесення поправок до Конституції РФ. Йдеться про те, щоб дати можливість Володимиру Путіну балотуватися на пост президента утретє підряд в 2008 році.

Спікер нижньої палати чеченського парламенту пояснив це рішення тим, що діючий президент Росії "потрібний не тільки Чеченській республіці, але і Російській Федерації".

Володін нагадав, що лідер "Єдиної Росії" Борис Гризлов неодноразово озвучував відношення "едінороссов" з цього питання і відзначив, що ця позиція не змінилася.

У той же час, Володін відзначив, що "нам всім украй дорога стабільність у суспільстві, яка прийшла з президентом Володимиром Володимировичем Путіном".

- Єдина Росія об"єдналася навколо президента, - додав секретар президії генради "Єдиної Росії".

У свою чергу віце-спікер Держдуми від фракції "Батьківщина" (Народна воля-СЕПР) Сергій Бабурін вважає, що законодавча ініціатива чеченських парламентаріїв не повинна бути схвалена.

Бабурін відзначив, що сам президент неодноразово висловлював позицію про те, що він не має наміру балотуватися на пост глави держави на третій термін.

При цьому віце-спікер підкреслив, що діючий президент зробив гідний внесок до стабілізації політичної системи Росії, "зупинив країну, яка котилася у прірву", повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «"Єдина Росія" не хоче, щоб Путін став президентом утретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути