Ексклюзиви
пʼятниця, 18 квітня 2008 11:03

"Єдина Росія" - це "профспілка дурнів", які підкоряються Путіну"

Лідер Демократичного союзу Валерія Новодворська в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" назвала "Єдину Росію", що займає в парламенті більшість, "профспілкою дурнів", а її членів назвала холопами, які підкоряються своєму господареві - Володимиру Путіну.

Втім, вона обмовилася, що це навіть не холопи, "тому що не тільки вони холопи. У нас, судячи з усього, відсотків 75 в країні холопів. Але вони привілейовані холопи, які не просто сидять в зоні, а які хочуть бути ближче до хліборізки. Природно, вони нічого самі не вирішують. Вони стоять навитяжку, що господар зони накаже...".

А сам "господар зони за визначенням у нас Путін, і, зрозуміло, Путін не вступатиме в профспілку дурнів, тому що це йому недоречно. Це все одно, неначебто господар зони, начальник табору, узяв би і в число дурнів записався", - розсудила Новодворська. Вона зазначила, що Путін "знає, за кого їх вважати, і так з ними і поводиться".

Нагадаємо, 15 квітня ЄР запропонувала Путіну стати її членом, але президент відмовився, погодившись стати головою партії без членства. "То ще видовище. З сорому згоріти можна", - заявила Новодворська, коментуючи з"їзд, що відбувся. Вона вважає, що політологи ускладнюють це явище. "Що таке "Єдина Росія", якщо двома словами. Це не партія, і ніколи вона партією не була. Навіть не була такою партією, як КПРС, що має певну історію, страшну історію".

Новодворська вважає, що ЄР ще далеко до КПРС, адже остання була заснована на ідеології, а особиста влада усередині КПРС була вельми проблематична. "Партія була зав"язана на ідеології. Її дотримувалися такі монстри, як Суслов. Не розгуляєшся. І тому диво, що Горбачов зміг пройти крізь це сито. А "Єдина Росія" це зовсім не партія", - вважає Новодворська.

За її словами, обраний президент Дмитро Медведєв "в цій феодальній структурі" такий же "дурень", якому дадуть досидіти чотирилітній термін, якщо "поводитиметься добре".

"Мені американець розповів вчора чарівний на цю тему анекдот. 2028 рік. Путін дзвонить Медведєву, говорить: слухай, я заплутався зовсім, наступний термін твій або мій?"

Лідер Демократичного союзу вважає, що впродовж свого президентського терміну Медведєв робитиме те, що обіцяв в своєму першому сенсаційному інтерв"ю FinancialTimes. "Тобто він слухатиметься. Тільки не тата і маму, а чекістську корпорацію в особі Путіна. У країні чекістська диктатура... що захопила владу, здобич і все інше... Путін її формальний глава. Медведєв, скажімо так, чи то постільний, чи то окольничий, він грає роль в даному випадку президента".

Найплачевнішим в цій ситуації Новодворська бачить те, що "багато західних ЗМІ і навіть пробачите, Рада НАТО", знаходяться в стані "судорожного очікування від Медведєва якоїсь відлиги".

"Ми цю відлигу вже бачили, тільки забули, як виглядає ця відлига. Ця відлига була в Китаї в 1989 році: вільні економічні зони, що по суті є деякою економічною показухою. Зараз вже доведено, що показуха. Коли вони почали практично по всіх провінціях відбирати у селян землю просто без всякої компенсації, і почалися селянські повстання. Це навіть не хрущовська відлига. Тобто це буде подальше закручування гайок", - говорить Новодворська, повідомляє Цензор.нет.

Зараз ви читаєте новину «"Єдина Росія" - це "профспілка дурнів", які підкоряються Путіну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути