четвер, 25 червня 2009 15:40

"Даїшники" добу утримували повний автобус російських морських піхотинців

"Даїшники" добу утримували повний автобус російських морських піхотинців
Українські міліціонери близько доби утримували на автодорозі в Криму підрозділ морських піхотинців Чорноморського флоту, повідомили в четвер в штабі ЧФ.

"Тридцять морських піхотинців на службовому автобусі ПАЗ, що належить автопарку Чорноморського флоту, були зупинені співробітниками українського ДАІ 23 червня на в"їзді до Феодосії. Автомобіль слідував в район гори Опук до місця навчання піхотинців. Міліціонери почали перевірку російських військовослужбовців, яка продовжувалася в цілому близько 20 годин", - повідомили в штабі.

При цьому українські міліціонери перевіряли реєстрацію російських військовослужбовців, зв"язувалися з міграційною службою і врешті-решт склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею "Порушення іноземцями і особами без громадянства правил перебування в Україні".

"Українська сторона обґрунтовувала затримання російських військових необхідністю виконання указу президента України "Про ситуацію навколо переміщень, пов"язаних з діяльністю військових формувань ЧФ РФ поза місцями їхньої дислокації на території України", - сказав представник штабу ЧФ, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Даїшники" добу утримували повний автобус російських морських піхотинців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути