Ексклюзиви
четвер, 02 липня 2009 09:25

"Чорні ящики" аеробусу, що впав в океан, переплутали з радіомаяком

"Чорні ящики" аеробусу, що впав в океан, переплутали з радіомаяком

Влада Франції спростувала інформацію про виявлення "чорних ящиків" з борту пасажирського аеробуск A310 авіакомпанії Yemenia Airways, що розбився над Коморськими островами.

За словами французьких представників, військовий літак Transall, що патрулює район катастрофи, дійсно засік сигнали, проте це були сигнали не "чорних ящиків", а аварійних радіомаяків з літака, що розбився.

Аеробус, на борту якого знаходилися 142 пасажири (з них 66 французів), впав в Індійський океан 30 червня при заході на посадку. Окрім 14-річноїфранцуженки Бахії Бакарі, яка дивом уціліла, ніхто з людей, які знаходилися на борту, не вижив.

Причини катастрофи залишаються невідомими. Керівництво єменської авіакомпанії стверджує, що літак був повністю справний і за місяць до аварії пройшов техогляд.

Між тим, представники європейської влади повідомили журналістам, що експерти ЄС в 2007 році виявили при огляді цього лайнера серйозні неполадки. За даними британського таблоїду The Sun, літаку було заборонено з"являтися в повітряному просторі Євросоюзу, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Чорні ящики" аеробусу, що впав в океан, переплутали з радіомаяком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути