Ексклюзиви
середа, 01 липня 2009 10:49

Знайшли "чорні ящики" єменського літака, що впав в океан

Знайшли "чорні ящики" єменського літака, що впав в океан

Визначено місцезнаходження бортових реєстраторів літака Аеробус А-310, що зазнав катастрофи біля Коморських островів. Про це в середу повідомив державний секретар уряду Франції із питань співпраці Ален Жуаянде.

Єдиним пасажиром, якому вдалося врятуватися при катастрофі А-310 біля Комор, стала 14-річна дівчинка. Про це заявив офіційний представник уряду держави Коморські острови Камаледдін Афретан. За його словами, коли рятувальники знайшли дівчинку, вона пливла серед уламків літака. На ній був одягнений рятувальний жилет.

Дівчинка походить з селища Ніумадзаха, і останнім часом проживала з батьками в Марселі, де знаходиться найбільша у Франції община вихідців з Комор. Вона поміщена в лікарню в Мороні. Дівчинка не отримала під час катастрофи фізичних травм, проте після перебування у воді протягом 14 годин у неї спостерігається сильне переохолодження тіла.

"Вона практично не постраждала. У неї тільки сильне переохолодження від багатогодинного перебування у воді", - повідомили рятувальники.

В даний час вона знаходиться в реанімації. Проте лікарі вважають, що "її стан не викликає побоювань". За даними влади Комор дівчинка найближчим часом може бути доставлена до Марселя.

Пошуки на місці катастрофи в даний час продовжуються. Пошукові групи не виключають можливості виявлення пасажирів, які залишились в живих. Минулої ночі пошуки були перервані через погану погоду.

Нагадаємо, лайнер Airbus A-310 здійснював рейс з паризького аеропорту "Руассі-Шарль де Голль" в столицю Комор місто Мороні з проміжною посадкою в єменській Сані. На борту літака знаходилось 142 пасажири, зокрема троє немовлят, і 11 членів екіпажу. Лайнер впав біля узбережжя північного острова Коморського архіпелагу - Нгазіджа (Гранд-Комор).

Причиною катастрофи могла стати погана погода, хоча очевидці бачили, що лайнер горів. Більшість жертв - громадяни Франції, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли "чорні ящики" єменського літака, що впав в океан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути