Ексклюзиви
понеділок, 15 березня 2010 08:45

"Аліса в країні чудес" продовжує бити рекорди

"Аліса в країні чудес" продовжує бити рекорди

Фільм "Аліса в Країні чудес" Тіма Бертона повторно зайняв в американському прокаті перше місце за зборами в кінотеатрах в другі прокатні вихідні.

Збори "Аліси в Країні чудес" склали 62 мільйони доларів. За підсумками двох тижнів прокату збори картини склали 208 мільйонів доларів в США і 429,6 мільйона доларів з урахуванням світового прокату.

Фільм став найприбутковішим у фільмографії Тіма Бартона, обійшовши картину "Чарлі і шоколадна фабрика", що раніше вважалася найуспішнішою у фінансовому плані роботою режисера.

На другому місці опинився бойовик "Не брати живим" з Меттом Деймоном. Його збори склали 14,5 мільйона доларів. Третє місце за зборами у вихідні 12-14 березня зайняла комедія "She"s Out of My League" ("Дуже крута для тебе"). Фільм зібрав 9,6 мільйона доларів.

Нещодавній рекордсмен, фільм Джеймса Кемерона "Аватар", знаходиться за підсумками вихідних на сьомому місці зі зборами в 6,6 мільйонів доларів. До виходу "Аліси в Країні чудес" він вважався найбільш касовим знятим в 3D фільмом за підсумками прокату в перші вихідні. У перші вихідні прокату картина Тіма Бертона зібрала в США 116,3 мільйона доларів, поставивши рекорд за зборами серед фільмів, знятих в 3D.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Аліса в країні чудес" продовжує бити рекорди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути