субота, 17 травня 2008 10:18

"Я пам"ятаю, коли займався сексом востаннє з точністю до хвилини" - підбірка крилатих фраз Путіна

"Я пам"ятаю, коли займався сексом востаннє з точністю до хвилини" - підбірка крилатих фраз Путіна
Володимир Путін, який пішов 7 травня з поста президента Росії після восьми років керівництва країною, запам"ятався своїми численними висловами і прекрасним знанням прислів"їв і приказок.

Мочити в сортирі

"Російські літаки наносять і завдаватимуть ударів в Чечні виключно по базах терористів, і це продовжуватиметься, де б терористи не знаходилися. ...Ми переслідуватимемо терористів скрізь, в аеропорту - в аеропорту. Ви вже мене вибачте, в туалеті зловимо - і в сортирі їх замочимо, врешті-решт. Все, питання закрите остаточно", - сказав він у вересні 1999 року, ще будучи прем"єр-міністром країни.

Потонув

На питання ведучого телеканалу Сі-ен-ен Ларі Кінга у вересні 2000 року, що трапилося з російським підводним човном "Курськ", Путін коротко сказав: "Він потонув".

Раб на галерах

"Мені не соромно перед громадянами, які голосували за мене двічі, обираючи на пост президента Російської Федерації. Все ці вісім років я працював, як раб на галерах, з ранку до ночі, і робив це з повною віддачею сил", - сказав Путін в лютому 2008 року на "великій" прес-конференції в Кремлі.

Сюди дивитися

"Сюди потрібно дивитися! І слухати, що я говорю! А якщо нецікаво, то будь ласка..." - заявив президент, звертаючись до чиновників, які базікали на засіданні президії Держради і Ради безпеки в листопаді 2003 року.

Обрізання

"Якщо ж ви готові стати найрадикальнішим ісламістом і готові зробити собі обрізання, запрошую вас до Москви. Я порекомендую зробити операцію так, щоб у вас вже нічого не виросло", - заявив Путін в листопаді 2002 року після саміту РОСІЯ-ЄС у відповідь на заяву одного з журналістів про те, що Росія пригнічує свободу в Чечні.

Смердючі "хрущовки"

"Пропрацюйте питання про зміну стандартів будівництва житлових будинків, перш за все житлових будинків для військовослужбовців, і почнемо з Далекого Сходу. Я звертаю на це вашу увагу і хочу, щоб це було зроблено швидко і гідно російського офіцерства, щоб люди наші перестали жити в цих смердючих "хрущовках", - сказав Путін в листопаді минулого року на нараді з керівним складом озброєних сил.

Статеві ознаки

"Якби у бабусі були певні статеві ознаки, вона була б дідусем. Політика не терпить умовного нахилу", - сказав він, відповідаючи на зустрічі в червні 2006 року з керівниками провідних інформаційних агентств країн "вісімки" на питання про можливість санкцій проти Ірану.

За одне місце

"Всі повинні раз і назавжди для себе зрозуміти: треба виконувати закон завжди, а не тільки тоді, коли схопили за одне місце", - сказав Путін в інтерв"ю італійським ЗМІ в листопаді 2003 року, розповідаючи про справу "Юкоса".

Портрети на яйцях

У відповідь на прохання на прес-конференції в червні 2002 року прокоментувати портрети президента, що з"явилися на пасхальних яйцях, він сказав: "На яйцях малюють? Я не знаю, що там малюють на яйцях, не бачив".

Останній секс

"Питали, коли я почав займатися сексом", - сказав Путін, розповідаючи про інтернет-конференцію в липні 2006 року. "Ну і коли?" - перепитали журналісти. "Не пам"ятаю. А пам"ятаю точно, коли це робив востаннє. Можу визначити з точністю до хвилини", - відповів він, повідомляє TOPNEWS.

Зараз ви читаєте новину «"Я пам"ятаю, коли займався сексом востаннє з точністю до хвилини" - підбірка крилатих фраз Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути