пʼятниця, 13 вересня 2024 09:10

П'ятниця, 13-те: яким знакам приготуватися до найщасливішого періоду у їхньому житті

П'ятниця, 13-те: яким знакам приготуватися до найщасливішого періоду у їхньому житті
Працюйте і насолоджуйтеся результатом своєї роботи. Вам таланитиме на кожному кроці. Фото: pixabay.com

13 вересня - день вдалих дизайнерських рішень. Можна оновити свій гардероб.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Позитивні тенденції четверга будуть спостерігатися й у п'ятницю, - говорить астрологиня. - За потреби, цього дня можна йти до керівництва з новими пропозиціями. Вас вислухають. Вдалий день для ведення перемовин і налагоджування контактів. Проводьте рекламні акції. Підтримуйте листування. Шукайте в інтернеті потрібну інформацію. Будьте відкриті до діалогу. Придбані цього дня машини й ґаджети працюватимуть надійно. Але не варто купувати побутову техніку. Перенесіть на початок наступного тижня візит до стоматолога. Слабким місцем в організмі буде хребет. Не підіймайте важкого. Подбайте про зручне положення тіла під час роботи. Не бійтеся п'ятниці, 13-го. Цей день буде для вас щедрим на подарунки. Овнам, Ракам, Дівам і Стрільцям варто приготуватися до найщасливішого періоду у їхньому житті. Працюйте і насолоджуйтеся результатом своєї роботи. Вам таланитиме на кожному кроці".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Такий день випадає раз на століття. Успіх супроводжуватиме на кожному кроці. Не сполохайте удачу. Досягайте бажаного, але радійте цьому нишком.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Солідні заробітки піднімуть настрій і надихатимуть до більшої продуктивності. Не шкодуйте про втрачені можливості. Доля оберігатиме вас від неприємностей

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не втрачайте контроль над собою. Бажання завдати шкоди комусь відіб'ється на вас. Пошуки додаткових джерел прибутку не покращать матеріальної ситуації.

Рак (22 червня - 22 липня)

Уникайте солодощів та масних страв. Система травлення потребуватиме особливої уваги. Відмовтеся від алкоголю. Це чудовий день, аби починати навчання. Саморозвиток дозволить розширити власні професійні горизонти.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не вдалий час для зміни місця роботи і проживання. Не варто починати займатися тим, до чого нема великої охоти. Заробити у цьому виді діяльності навряд чи вдасться.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не дозволяйте, аби хтось вас підганяв. Дайте собі більше часу для роздумів. Вдалими будуть купівля авто та нерухомості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ваше щастя не за горами: на чотири знаки чекає фінансовий успіх

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Вкрай несприятливий день для відвідування перукарні й оновлення свого іміджу. Бажано також перенести косметичні процедури. Коханим буде важко домовитися з вами. Вони вперто стоятимуть на своєму. Проведіть вечір наодинці. У вихідні стосунки налогодяться.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Почуватиметься щасливчиком. Доля подарує вам особливий шанс. Не опустіть нагоди розбагатіти.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Випадковості у цей день не буде. Сприймайте збіг обставин як дарунок долі. Наближаються кардинальні зміни в особистому житті. Вдалий час для побачень.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Ви динамічні і сповнені сил. Якщо хочете, щоб щось вдалося, зробіть це самі. Інші тільки заважатимуть вашим планам. Вечір проведіть у колі друзів. Це допоможе відновитися після непростого тижня.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Раптом помітите, як подорослішали діти. Їхні слова і вчинки заставлять багато над чим задуматися. Займіться саморозвитком. Варто починати вивчати іноземні мови, записуватися на курси ораторського мистецтва.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не засмучуйтеся, що поруч поки нема коханої людини. Доля подарує вам особливу зустріч. Витрачайте більше грошей на себе. Купуйте нові одяг і техніку.

18 вересня відбудеться місячне затемнення. Тиждень перед затемненням стане суперуспішним для трьох знаків. Їм все вдаватиметься з першого разу.

Зараз ви читаєте новину «П'ятниця, 13-те: яким знакам приготуватися до найщасливішого періоду у їхньому житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути