Ексклюзиви
пʼятниця, 13 березня 2020 07:00

П'ятниця 13-те: чого категорично не можна робити цього дня

П'ятниця 13-те: чого категорично не можна робити цього дня
Неприємні звички коханих цього дня дратуватимуть особливо сильно. Фото: astrozodiac.net

13 березня - один з найскладніших днів тижня. Не варто переїжджати до коханих і освідчуватися. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Незабаром після переїзду стосунки між вами й партнерами стануть більш прохолодними, - говорить астролог. - Неприємні звички коханих цього дня дратуватимуть особливо сильно. Не псуйте собі та їм настрою зранку. Дочекайтеся вечора. Розмова буде більш продуктивною. Виявляться усі слабкі місця у створених проектах. Може піти за вітром робота попереднього місяця. Руйнуватимуться аварійно небезпечні споруди. Люди безцільно ризикуватимуть власним життям. Погіршується криміногенна ситуація. Категорично не можна фарбувати волосся, запрошувати гостей і відмовляти людям у допомозі. Спокійніше стане після заходу сонця. Це вдалий час для проведення творчих вечорів і семінарів. Суперечки вчених призводитимуть до наукових відкриттів".

Овен

Важкий день. Не бажано змінювати основного напрямку діяльності. Ризикуєте втратити надійне джерело прибутку. Позбавтеся економічно невигідних справ. Економте.

Телець

Займіться юридичним оформленням майнових паперів. Входьте у права володіння спадком. Час придбати гараж.

Близнюки

Сподівання на прихід великої суми грошей не виправдаються. Не плануйте складних економічних комбінацій. Купуйте велосипеди та спорттовари.

Рак

Вкладені у нові проекти гроші принесуть добрі доходи. Заручіться фінансовою підтримкою впливових людей. Більш ефективно працюватиметься ввечері.

Лев

У вашому розпорядженні невеликі суми. Але не слід відмовляти близьким у фінансовій підтримці. Інакше частину грошей ви можете втратити.

Діва

Вибратися зі скрути не вдасться. Надходження основного прибутку затримається ще на деякий час. Проживіть цей день за рахунок заощаджених раніше коштів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт назвав ризики популярного бізнесу в Україні

Терези

Коштів на руках достатньо для вирішення домашніх проблем. Купуйте господарчі товари. Вкладайте гроші в облаштування присадибної ділянки.

Скорпіон

Знадобляться немалі зусилля для утримання позитивного фінансового балансу. На великі покупки коштів не вистачатиме.

Стрілець

Не вистачатиме коштів для впевненої боротьби з конкурентами. Очікуються матеріальні збитки. Подумайте над стратегією виходу зі скрути.

Козеріг

Мало результативний робочий день. Просто зранку очікуються дрібні перешкоди. Укладені фінансові домовленості будуть невигідними для вас.

Водолій

Не відмовляйтеся від складних професійних завдань. Їхнє розв'язання принесе додатковий прибуток.

Риби

Сміливо висувайте свої пропозиції та творчі проекти. Їхнє схвалення сприятиме покращенню вашого матеріального становища. Вечір порадує вдалими покупками.

У вихідні, 14 і 15 березня, в Україну повернуться сніг та морози.

Зараз ви читаєте новину «П'ятниця 13-те: чого категорично не можна робити цього дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути