понеділок, 01 січня 2024 10:30

П'ять справ, які треба встигнути зробити цього дня - гороскоп на 1 січня

П'ять справ, які треба встигнути зробити цього дня - гороскоп на 1 січня
Утримайтеся від завдатку за авто чи нерухомість. Ціну переглянуть, умови продажу змінять. Фото: pixabay.com

1 січня не варто погоджуватися на спокусливі пропозиції. Обдумуйте кожен свій крок. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Грошей у гаманці побільшає, - говорить астрологиня. - У понеділок не варто роздавати обіцянки. Приймати рішення краще після обіду. Утримайтеся від завдатку за авто чи нерухомість. Ціну переглянуть, умови продажу змінять. 5 справ, які треба встигнути зробити цього дня: шукати нові курси для навчання, купувати одяг, придбати абонемент у спортзал, заводити домашнього улюбленця і йти на побачення. Це змінить ваше життя на краще, додасть сил та упевненості у завтрашньому дні".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Змінювати плани – погана ідея. Дотримуйтеся курсу, який обрали. Заповніть свій день невеликими корисними справами. Налагоджуйте діалог з друзями та новими знайомими. Не залишайтеся надовго на самоті.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Знайдіть час для заняття фізкультурою і спортом. Тіло потребуватиме руху. Підвищується плодючість організму. Врахуйте це, якщо плануєте поповнення у родині. Відкладіть косметичні процедури. Вони пройдуть невдало.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Продуктивними будуть лише перші години робочого дня. Натхнення й енергії буде вдосталь, аби впоратися з усіма справами. Не поспішайте змінювати імідж. Експеримент не буде вдалим.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не поспішайте довіряти почутому. Особливо коли йдеться про обіцянки. Ставтеся критично до будь-якої інформації, що надходить. Відмовтеся від проведення великих фінансових операцій. Це краще зробити наступного тижня.

Лев (23 липня - 23 серпня)

День маленьких перемог і досягнень. Краще вдаватимуться невеликі справи. Думати про значні зміни в житті не час.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Слідкуйте за своїм язиком. Сказане назад не повернеш. Як і приязні стосунки, що можуть розірватися через необачні зауваження. Запросіть щастя та любов до своєї оселі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такий рік випадає раз на століття - які знаки будуть по-справжньому щасливими у рік Дракона

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Народжені цього дня ідеї будуть цікавими, але потребуватимуть перевірки. Знайдіть час для творчості. Пишіть вірші, малюйте. Не допускайте розвитку депресивних настроїв. Кращими ліками буде гарний сон.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Цього дня більше часу треба приділити собі та особистим справам. Подбайте про гарну зачіску. Обновіть гардероб. Звільніть час для улюблених занять. Виховання малечі доручіть родичам.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Займайтеся поточними справами. Відкладіть найбільш відповідальні справи й ухвалення важливих рішень ще на пару тижнів.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

У цілому понеділок буде вдалим днем. Бадьорий настрій надихатиме на роботу. Швидко вирішуватимуться проблемні питання. Жваво йтиме торгівля.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не варто сподіватися на зустріч зі своєю долею. Романтичні стосунки, розпочаті цього дня, принесуть розчарування. Приділіть більше часу своєму хобі. Займайтеся спортом, танцюйте, більше рухайтеся.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Придбана техніка надійно працюватиме. Можна вирушати у недалеку мандрівку. Поїздки з навчальною метою будуть вдалими. Записуйтеся на курси підвищення кваліфікації. Переймайте досвід професіоналів.

Астрологиня зробила фінансовий прогноз на 2024 рік і назвала знаки, які відчують себе багатими та успішними.

Зараз ви читаєте новину «П'ять справ, які треба встигнути зробити цього дня - гороскоп на 1 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути