вівторок, 31 серпня 2010 10:10

П"яний міліціонер збив на смерть жительку Донеччини

П"яний міліціонер збив на смерть жительку Донеччини

30 серпня приблизно о 10:30 на автодорозі "Новотроїцьке-Новоігнатівка" (Волноваський район, Донецька область) інспектор дорожньо-патрульної служби, повертаючись додому, не вибрав безпечну швидкість руху та скоїв наїзд на мешканку села Новоігнатівка.

Як повідомляє прес-служба ГУМВС України в Донецькій області, жінка від отриманих травм померла. За попередніми даними, співробітник міліції мав явні ознаки алкогольного сп"яніння.

Наразі проводиться службове розслідування, матеріали якого будуть направлені до прокуратури для прийняття рішення відповідно до чинного законодавства.

Співробітника міліції звільнено з органів внутрішніх справ. Керівництвом ГУМВС області винесено клопотання до органів прокуратури про застосування до нього запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Нагадаємо, нещодавно на Дніпропетровщині правоохоронець, перевищуючи владні повноваження, побив місцевого жителя, в результаті чого той помер в лікарні. Пізніше у МВС заявили, що людину на Дніпропетровщині вбив не правоохоронець - нібито його звільнили напередодні вбивства.

Лига

Зараз ви читаєте новину «П"яний міліціонер збив на смерть жительку Донеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути