пʼятниця, 16 жовтня 2009 19:03

Путіну запропонували заплатити за азіатський клон "Євробачення"

Путіну запропонували заплатити за азіатський клон "Євробачення"
Організатори "Євробачення" запропонували Володимиру Путіну купити права на формат конкурсу, нагадавши, що він знаходиться в їх інтелектуальної власності. Під час зустрічі глав країн Шанхайської організації співпраці (ШОС) Володимир Путін запропонував організувати азіатський аналог європейського конкурсу пісень.

Організатори "Євробачення" запропонували Володимиру Путіну купити права на формат проведення конкурсу, повідомляє Associated Press.

Під час зустрічі глав країн ШОС російський прем"єр виступив з пропозицією організувати аналогічний європейському азіатський конкурс пісень "Інтербачення". На думку Путіна, це має сприяти зміцненню культурних зв"язків народів Росії, Китаю та країн Центральної Азії. Пропозиція отримало підтримку серед учасників зустрічі.

Європейський мовний союз (EBU) - правовласник "Євробачення" - спершу виступив із заявою, що підтримує ініціативу Путіна.

Сьогодні директор департаменту телебачення EBU Бйорн Еріксен нагадав, що формат заходу знаходиться в інтелектуальній власності союзу, і запропонував заплатити за право його використання.

Прем"єру "Інтербачення" планувалося провести вже в березні 2010 року. Раніше ідея проведення конкурсу обговорювалася на зустрічі міністрів культури країн-членів ШОС.

За матеріалом: Newsland

Зараз ви читаєте новину «Путіну запропонували заплатити за азіатський клон "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути