вівторок, 27 квітня 2010 10:45

Путін запевнив, що вони з Медведєвим - не геї

Сильвіо Берлусконі і Володимир Путін пожартували про сімейне життя на прес-конференції в Італії. Глава уряду Італії розмірковував про розлучення, а російський прем"єр-міністр про відносини з Дмитром Медведєвим.

Відповідаючи на питання однієї журналістки про співжиття і політичні союзи, Берлусконі похвалився своїми досягненнями в самих різних областях - від медіабізнесу до нерухомості, але визнав, що в сімейному житті йому не щастить.

Берлусконі зараз розлучається зі своєю другою дружиною Веронікою Ларіо, а ще посварився з одним із своїх головних політичних союзників - головою парламенту Джанфранко Фіні.

Путін теж вирішив пожартувати, підкресливши, що його стосунки з Дмитром Медведєвим не мають нічого спільного з шлюбом, і що обидва вони не геї.

"Ми з паном Медведєвим - люди традиційної орієнтації. Можу Вам сказати абсолютно впевнено, тому щодо шлюбних союзів - тут Ви загнули трошки2, - сказав Путін під сміх аудиторії, а потім додав більш серйозним тоном: "Але ми з ним товаришували, дружили багато-багато років, я про це вже говорив. І те, як ми вибудували роботу сьогодні, мені здається, ми можемо цим пишатися. Ми розділили компетенцію відповідно до Конституції та чинного в Росії законодавства".

Російський прем"єр прибув до Мілану в неділю ввечері, і покинув Італію в понеділок у другій половині дня, обговоривши з Берлусконі співробітництво в енергетичній сфері.

ИноСМИ
Зараз ви читаєте новину «Путін запевнив, що вони з Медведєвим - не геї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути