Ексклюзиви
понеділок, 02 березня 2009 17:21

Путін відмінив пільги для російських військових в Південній Осетії та Абхазії

Путін відмінив пільги для російських військових в Південній Осетії та Абхазії
Військовим та чиновникам федеральних відомств, які проходили службу в Абхазії та Південній Осетії відтепер більше не зараховуватимуть термін їхньої роботи в республіках, що відкололися від Грузії, за принципом "місяць за три". Про це йдеться в підписаній від 25 лютого ВолодимиромПутіним ухвалі, що стосується військовослужбовців та співробітників федеральної влади, які беруть участь в забезпеченні безпеки та захисті російських громадян в цих анклавах. У ньому зона грузино-осетинского конфлікту і сама Грузія виключені з переліку зон озброєних конфліктів, при виконанні завдань в яких військовослужбовцям, співробітникам МВС та Державної протипожежної служби МНС надаються додаткові гарантії та компенсації.

Згідно ухвалі час безперервного знаходження військовослужбовців та федеральних чиновників, задіяних у виконанні відповідних завдань, на лікуванні в госпіталях та інших лікувальних установах більше не зараховуватиметься у вислугу років (трудовий стаж) з розрахунку місяць служби за півтора. Визнаються втратившими силу пункти про виплату добових військовослужбовцям та працівникам федеральних відомств, задіяних у вирішенні завдань, з розрахунку $54 при відрядженні з території РФ і $38 при відрядженні з російського закордонустанови.

За матеріалами Известия

Зараз ви читаєте новину «Путін відмінив пільги для російських військових в Південній Осетії та Абхазії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути