Ексклюзиви
неділя, 31 серпня 2008 14:21

Путін: РФ поводиться морально і в рамках міжнародного права

Правда в ситуації довкола Південної Осетії на стороні Росії, і Росія діє в рамках морального і міжнародного права. Таку заяву зробив в неділю, 31 серпня, прем"єр-міністр РФ Володимир Путін. Про це повідомляє ІТАР-ТАCС.

Торкаючись напруженого міжнародного стану, він констатував, що "емоцій багато", проте доки "жодних практичних кроків, які говорили б і свідчили про охолодження, ми не бачимо".

"Сподіваюся, що цього не станеться, адже як би там не було і що б не говорили, а правда на нашій стороні", - відзначив Путін в ході робочої поїздки на Далекий Схід.

"Ми поводимося абсолютно морально і в рамках міжнародного права, - продовжив він. - Тому, якщо хтось з європейських країн хоче обслуговувати чиїсь зовнішньополітичні інтереси, будь ласка, ми не можемо наполягати". "Але я думаю, що, як в таких випадках говорять, своя сорочка ближче до тіла, і думаю, що навіть цим досить грубуватим, але все-таки вельми образним виразом багато наших – і, перш за все, європейських - партнерів. керуватимуться", - підкреслив Путін.
Зараз ви читаєте новину «Путін: РФ поводиться морально і в рамках міжнародного права». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути