Ексклюзиви
четвер, 04 грудня 2008 16:21

Путін пояснив, чому Росія стала великою державою

Прем"єр-міністр РФ Володимир Путін під час своєї "прямої лінії", відповідаючи на питання про міжнаціональні конфлікти, заявив, що Росія стала великою державою "тільки завдяки міжнаціональній згоді".

За його словами, правоохоронні органи повинні "привести до свідомості" людей, причетних до нападів на ґрунті ксенофобії та національної нетерпимості.

"Справа навіть не в посиленні покарання, а в його невідворотності", - сказав Путін під час прямої лінії з російськими громадянами в четвер.

"Я дуже розраховую на те, що в суспільстві будуть ясно і чітко сформульовані принципи нетерпимості до подібного роду проявів, а наша правоохоронна система ефективно працюватиме і вчасно приводитиме людей, які скоюють такі злочини, до свідомості", - заявив глава кабінету міністрів.

За його словами, "недалекі, просто дурні та тупі люди", які вважають, що вони діють на користь російського народу, тільки завдають цьому народу непоправного збитку.

"Росія і може залишатися великою державою, якщо кожен народ і кожен навіть невеликий етнос відчуватиме себе в Росії, як вдома", - заявив прем"єр-міністр, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Путін пояснив, чому Росія стала великою державою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути