пʼятниця, 30 червня 2006 17:24

Путін поцілував хлопчика в живіт посеред Червоної площі

Хлопчик з міста Коломни, що неподалік Москви, став знаменитий, після того як президент РФ Володимир Путін чмокнув його в живіт.

Микита Конкін, 5 років, вчора прокинувся знаменитим. Знімки, де Путін  несподівано для всіх поцілував дитину в живіт, облетіли весь світ.

У середу ввечері дітвору з коломенського дитсадка привезли на екскурсію на Червону площу. Вихователька Валентина Конкіна захопила з собою і внука Микиту - чому ж хлопчику Москву не показати?

Раптом, коли екскурсовод розповідала дітям про історію Кремля, біля стін Грановитої палати з"явився Путін. Як з"ясувалось, президент після зустрічі у Великому Кремлівському палаці з випускниками військових вузів вирішив повернутися у свій кабінет у 1 корпус Кремля пішки.

Народ (а в цей час тут гуляли сотні людей) був шокований.

- Скільки років тут працюю, жодного разу не бачила, щоб президент пішки на роботу ходив, - зізналася потім екскурсовод, яка стояла поряд з коломенськими хлоп"ятами.

- Всі навколо були такі схвильовані, стали руками махати, щось кричати. Ніби інопланетянина побачили. А президент зупинився, обдивився всіх нас і зупинив погляд на найменшому - моєму внуку. Покликав його жестом. Я, звичайно, Микиту підштовхнула вперед. Він і підбіг до Володимира Володимировича. За Микитою і решту дітвори осміліли - теж до президента побігли. А ми, дорослі, в цей час так і стояли в нерішучості, - поділилася подробицями зустрічі внука і президента бабуся дитини.

Те, що відбувалося далі, зняли телеоператори. Путін підняв футболку Микити, чмокнув малюка в живіт. Різко розпрямився і пішов далі. Розмова при цьому була недовгою.

- Тебе як звуть? - запитав Путін у малюка.

- Микитою.

- А ти звідки приїхав?

- З Коломни.

- Приїжджайте до нас в Льодовий палац, - ще встигла прокричати бабуся Микити президенту. І Путін пішов. А хлопця відразу ж оточили діти і дорослі. Заклацали фотоапарати - всі хотіли отримати знімок на згадку з хлопчиком, якого поцілував сам президент.

- Ну все, - пожартував хтось з дорослих, - тепер тобі, хлопець, 3 дні митися не можна.

- Микита навіть в душ йти відмовився. Я запропонувала йому заклеїти це місце пластиром, - сміялася Конкіна. - Але внук навіть злякався. Погодився митися тільки, якщо поїдемо в село на річку. Довелося їхати. От як раз зараз збираємося.

Пізніше хлопчик розповів, що йому було зовсім не лоскотно, коли його цілував президент.

У сім"ї Конкіних, за словами бабусі, Путіна поважають. Його виступи часто дивляться по телевізору, а Микита навіть іноді повторює за главою держави цілі речення.

- Поцілунок в живіт, безумовно, батьківський жест. У російській культурі це прояв найближчої спорідненості. І якщо це продуманий вчинок, то він повинен був продемонструвати абсолютне злиття президента з народом. Представити Путіна як загального батька. До речі, подібний прояв емоцій більшою мірою характерний для жінок. Але ж і адресований він був в першу чергу жінкам, які будуть зворушені поцілунком президента, тому що пізнають в цьому пориві самих себе, - розповіла Ольга Маховська, старший науковий співробітник Інституту психології РАН, повідомляє Комсомольська Правда.

Зараз ви читаєте новину «Путін поцілував хлопчика в живіт посеред Червоної площі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути