Ексклюзиви
середа, 16 серпня 2006 11:46

Путін переплутав Азербайджан з Вірменією, а Назарбаєв - аксакалів з саксаулами

Путін переплутав Азербайджан з Вірменією, а Назарбаєв - аксакалів з саксаулами

Президент Росії Володимир Путін на зустрічі з президентом Вірменії Робертом Кочаряном, яка відбулася напередодні в сочинській резиденції "Бондарів струмок", обмовився.

- Ми дуже раді тому, як проходять дні... і навіть рік Азербайджану в Російській Федерації, - заявив у ході бесіди з вірменським лідером глава російської держави. Кочарян вказав на помилку. Путін вибачився, проте заявив, що вважає обмовку "хорошою".

- Це хороша обмовка! Сподіваюся, що це теж допомагатиме спільній роботі з урегулювання відомих речей, - сказав Путін.

Про свій промах російський президент розповів Нурсултану Назарбаєву, з яким зустрічався після Кочаряна. Глава Казахстану також допустив прикру обмовку.

- Я дуже вам дякую за можливість відвідати це прекрасне місце в цей прекрасний час. І дуже сподіваюся, що ця зустріч буде дуже продуктивною для всіх держав СНД... тобто в ЄврАзЕС, - сказав Назарбаєв.

- Я сьогодні Вірменію Азербайджаном назвав, а ти ЄврАзЕС - СНД!, - у відповідь посміхнувся російський лідер. Тоді Назарбаєв розповів Путіну декілька випадків зі свого життя. Виявилось, що на недавній зустрічі з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим він сказав, що Астана зацікавлена в "подальшому поліпшенні казахстано-вірменських відносин". А свій інший виступ - на з"їзді аксакалів - Назарбаєв почав зі звернення "Дорогі товариші саксаули!", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Путін переплутав Азербайджан з Вірменією, а Назарбаєв - аксакалів з саксаулами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути