пʼятниця, 14 листопада 2008 11:18

Путін не говорив про геніталії Саакашвілі

Прем"єр-міністр Володимир Путін дійсно використав жорстку риторику на адресу режиму Михайла Саакашвілі, але стаття французького журналу з "цитатами" прем"єра - інсинуація, заявив прес-секретар глави російського уряду Дмитро Пєсков.

"Володимир Путін дійсно брав участь в такій зустрічі в Кремлі 12 серпня і дійсно на цій зустрічі обговорювалися питання, пов"язані з агресією Грузії проти Південної Осетії. Володимир Путін дійсно використовував досить жорстку риторику на адресу режиму Саакашвілі. Разом з тим, публікація подібних "цитат", та ще з посиланням на радника президента Франції щонайменше викликає повне нерозуміння", - сказав Пєсков.

Як повідомляв ForUm, французький Le Nouvel Observateur, розповідаючи про зустріч 12 серпня в Кремлі президента Франції Ніколя Саркозі, президента Росії Дмитра Медведєва та Володимира Путіна, наводить низку висловлювань, нібито зроблених російським прем"єром: "... Я його (Саакашвілі) повішу за яйця... Чом би ні? Адже американці повісили Хусейна". У цій же статті йдеться про якусь зустріч 9 вересня в Підмосков"ї, на якій Саркозі та Медведєв нібито обговорюють дії відносно Грузії й можливу реакцію світової спільноти, наводяться "повчальні" висловлювання на адресу російського лідера. Статтю французького журналу передрукувала низка провідних західних ЗМІ, зокрема, британські видання The Times та The Financial Times й американський телеканал Fox News.

Зараз ви читаєте новину «Путін не говорив про геніталії Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути