Ексклюзиви
субота, 13 вересня 2008 18:54

Путін: Медведєв - дуже порядна і самостійна людина

Путін: Медведєв - дуже порядна і самостійна людина
Всі спекуляції на тему самостійності президента РФ, що мають місце бути, позбавлені всякої підстави, заявив в інтерв"ю французькій газеті Figaro прем"єр-міністр РФ Володимир Путін, передає прес-служба уряду РФ.

"Ми заздалегідь з паном Медведєвим знали, що одна з ліній атак на нього полягатиме в тому, що його намагатимуться представити у вигляді людини, яка не є самостійною. Ми чудово це знали з ним, говорили про це з ним ще рік тому. Так воно і вийшло", - сказав прем"єр.

Путін запевнив, що він і Дмитро Медведєв "до цього морально вже були заздалегідь готові". "Це не важко було прорахувати ще рік тому, ще півроку тому", - підкреслив прем"єр.

Кажучи про свої відносини з Медведєвим, Путін підкреслив, що вони давно склалися. "Ми з ним працюємо разом вже 17 років, це дуже порядна людина і добре професійно підготовлений", - сказав прем"єр. "Я говорю це з повною відповідальністю, тому що тривалий час він очолював адміністрацію президента РФ, коли я був президентом Росії, - відзначив Путін. - Він був занурений у вирішення багатьох проблем, в підготовку багатьох питань внутрішньої та зовнішньої політики", повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Путін: Медведєв - дуже порядна і самостійна людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути