пʼятниця, 28 вересня 2007 19:11

Путін: Британія не довела провину Лугового

Великобританія так і не представила Росії доказів якої-небудь протиправної діяльності підприємця Андрія Лугового, якого британці звинувачують в причетності до вбивства екс-офіцера ФСБ Олександра Литвиненка, повідомив президент Росії Володимир Путін.

"Луговий - російський громадянин. Якщо будуть надані свідоцтва протиправної діяльності, російська правоохоронна система, без всяких сумнівів, ухвалить відповідні рішення з притягання будь-якої людини до відповідальності", - сказав Путін на прес-конференції після переговорів з іспанським прем"єром.

"На жаль, вимоги наших британських партнерів про видачу Лугового не підкріплені ніякими документами, що свідчать про здійснення ним яких-небудь протиправних дій", - сказав Путін.

Британці добиваються від Росії видачі Лугового, але Генпрокуратура Росії відповіла на це прохання відмовою. Своє рішення російська прокуратура мотивувала тим, що Конституція країни забороняє екстрадицію росіян, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Путін: Британія не довела провину Лугового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути