середа, 27 жовтня 2010 15:23

Провокатори розсипали у центрі Донецька отруту - мер міста

Провокатори розсипали у центрі Донецька отруту - мер міста
Донецький міський голова Олександр Лук'янченко звинуватив у передвиборній провокації зловмисників, які розсипали в центрі міста отруту для бродячих тварин.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції.

"На вулицях Набережна і на бульварі Шевченка розсипана отрута для собак. Це передвиборна провокація проти мене", - сказав Лук'янченко.

При цьому він уточнив, що отрута для тварин розсипана по межі виборчого округу, де він балотується в мери.

Лук'янченко пообіцяв, що міська влада проведе дослідження отрути, а правоохоронні органи шукатимуть зловмисників.

Мер також не виключив, що провокацію могли здійснити противники проведення в Донецьку матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Крім того, в управлінні міськради по зв'язках з громадськістю запевнили, що комунальні служби ніяк не причетні до розсипання отрути на вулицях міста і зазначили, що поки що ніхто не має в своєму розпорядженні даних - скільки ж тварин від цього постраждало.

Нагадаємо, 26 жовтня у Херсоні невідомі обстріляли офіс кандидата в мери від СЛС Владлена Гіріна. Той у своєму партійному офісі зібрав прес-конференцію. Близько 19.35 невідомі через вікно двічі вистрелили дробом з гладкоствольної вогнепальної зброї. Двоє людей, один з яких Гірін, були травмовані дробинами. Також одна з журналісток була поранена осколками розбитого віконного скла. Тих, що стріляли, не вдалося відразу спіймати.

Також учора ввечері невідомі напали на кандидата в мери Харкова від партії "Нова сила" Іллю Тимохіна. За словами Тимохіна, двоє невідомих бризнули йому в обличчя з газового балончика, ударили спочатку по обличчю, потім по потилиці, після чого зникли.

Як повідомлялося, у Запоріжжі до дня виборів 31 жовтня в околицях виборчих дільниць повинні бути виловлені всі бродячі собаки.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Провокатори розсипали у центрі Донецька отруту - мер міста ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути