Ексклюзиви
середа, 27 жовтня 2010 10:21

У Херсоні під час прес-конференції поранили кандидата у мери

У Херсоні під час прес-конференції поранили кандидата у мери
У Херсоні напередодні місцевих виборів невідомі обстріляли офіс кандидата на посаду міського голови від Союзу лівих сил Владлена Гіріна під час його прес-конференції.

Як повідомив сам Гірін, 26 жовтня близько 19.35 під час проведення прес-конференції в офісному приміщенні фірми, яка належить кандидату, невідомі через вікно двічі вистрелили дробом з гладкоствольної вогнепальної зброї.

За словами Гіріна, всі присутні на заході попадали на підлогу, але через стрілянину двоє людей, один з яких Гірін були травмовані дробинами. Також одна з журналісток була поранена осколками розбитого віконного скла.

Під час інциденту жоден з нападників затриманий не був.

Гірін однозначно пов'язав напад зі своєю політичною діяльністю і вважає, що це "своєрідне попередження когось з його опонентів по боротьбі за крісло мера Херсона". Однак прізвища опонентів він не назвав.

На думку кандидата, опонентів розлютило те, що про підтримку його кандидатури вже заявили кілька політичних сил. Зокрема, під час прес-конференції представники Херсонської міської організації Партії зелених оголосили про підтримку Гіріна. Раніше про таку підтримку оголосила місцева організація Народного руху України.

Керівник Центру громадських зв'язків управління МВС в Херсонській області, полковник міліції Олена Ренкас підтвердила факт стрілянини і повідомила, що наразі слідчо-оперативна група МВС розслідує всі обставини інциденту.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Херсоні під час прес-конференції поранили кандидата у мери ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути