субота, 25 вересня 2021 13:36

Провал на Буковині: графік і маршрут поїздів змінили

Провал на Буковині: графік і маршрут поїздів змінили
Ситуація на ділянці залишається складною. Фото: ua.news

На Буковині змінили графік та маршрут руху пасажирських поїздів.

Зміни ввели через карстовий провал, що утворився під колією на залізничній ділянці Новоселиця-Мамалига у Чернівецькій області. Про це повідомляє Укрзалізниця.

Ситуація на ділянці, через яку курсував поїзд №118/117 Чернігів - Чернівці залишається складною. Тепер поїзд курсуватиме об'їзним шляхом - через Тернопіль та Заліщики. З маршруту виключили зупинки на станціях: Новоселиця, Ларга, Кам'янець-Подільський та Дунаївці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поїзд Чернівці - Київ знову їде із затримкою та іншим маршрутом - у чому причина

З Чернівців можна виїхати поїздом №8/7 Чернівці - Київ, до якого з 27 вересня додадуть більше вагонів.

З 27 вересня поїзд №118/117 Чернівці - Чернігів продовжить курсувати за зміненим маршрутом. 1, 2, 15 та 16 жовтня виїзду з Чернівців рейсом №118/117 не буде. Виїзду з Чернігова цим же рейсом не буде 2, 3, 15 та 16 жовтня.

На станціях Ларга, Кам'янець-Подільський та Дунаївці, які виключили з маршруту рейсу №118/117, посадка здійснюватиметься на оперативно призначений поїзд №127/128 Ларга - Чернігів за раніше придбаними квитками на поїзд №117/118.

У Гречанах можлива посадка на поїзд №117/118 і на №127/128.

Для пасажирів з Тернополя та Заліщиків з'явилася додаткова можливість дістатися Києва, Чернігова або Чернівців, завдяки об'їзному маршруту поїзда №118/117.

Пасажири, які мають квитки зі станцій, де обмежили рух через провал, можуть здати квиток і повернути кошти. Для потрібно звернутися із заявою та квитком у будь-яку касу вокзалу.

Також вони можуть дістатися станцій Ларга або Кам'янець-Подільський і сісти на оперативно призначений поїзд, де діють раніше придбані квитки на поїзд №117/118.

Укрзалізниця залучила фахівців з карстових процесів, які аналізуватимуть придатність ділянки Новоселиця - Мамалига для подальшого руху та способи стабілізації земляного полотна.

20 вересня в районі карстових печер на перегоні Новоселиця — Мамалига через підмив ґрунту стався провал у земляному полотні, Укрзалізниця пустила потяг з Чернівців на Київ через Тернопіль із затримкою близько двох годин.

21 вересня компанія заявила, що завершує роботи з відновлення залізничних колій на дільниці Новоселиця — Мамалига і вже 21 вересня відновлять рейс з Чернівців до Києва.

Зараз ви читаєте новину «Провал на Буковині: графік і маршрут поїздів змінили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути