понеділок, 21 квітня 2008 15:34

Проти жителів Білої Церкви порушено справу через блокування траси "Київ-Одеса"

Білоцерківське слідче відділення міліції 18 квітня порушило справу за фактом блокування жителями Білої Церкви автомобільної траси "Київ-Одеса" у Київській області.

Про це повідомив представник прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Київській області.

Він повідомив, що жителі Білої Церкви блокували трасу у зв"язку з позицією деяких депутатів Білоцерківської місцевої ради з питання будівництво біля міста сталепрокатного заводу.

"Деякі депутати проти будівництва біля міста сталепрокатного заводу. Тому вони підняли людей. Спочатку це було пікетування, а потім блокування траси в обох напрямках", - сказав представник.

З його слів, міліція також зібрала матеріали, у яких сказано про заклики блокування траси депутатами Білоцерківської місцевої ради й має намір здати матеріали в прокуратуру Білої Церкви.

"Кримінальні справи відносно депутатів ми не можемо порушувати, тому передамо матеріали в прокуратуру міста", - сказав представник прес-служби.

Він зазначив, що справу порушено за статтею 279 Кримінального кодексу (блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства).

Як повідомлялося, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко мала намір провести нараду з питання будівництва металургійного заводу в Білій Церкві 10 квітня.

Тоді Тимошенко пообіцяла, що без дозволу громади рішення не буде прийнято.

9 квітня 150 жителів Київської області вимагали в Кабміну не допустити будівництва металургійного заводу в Білій Церкві, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Проти жителів Білої Церкви порушено справу через блокування траси "Київ-Одеса" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути