понеділок, 23 липня 2012 06:00

Зникла мати Майкла Джексона

Зникла мати Майкла Джексона
Фото: АР

Представник Кетрін Джексон, матері Майкла Джексона, який помер в 2009 році, подала в поліцію американського штату Каліфорнія заяву про зникнення свого клієнта, повідомляє телеканал CNN.

Як наголошується в повідомленні, родичі Кетрін не можуть знайти її вже близько тижня.

За словами представника Джексон Сандри Рібери, 82-річна Кетрін 15 липня вийшла зі свого будинку в каліфорнійському Калабасасі, щоб вилетіти в місто Альбукерке (штату Нью-Мексико), де двома днями пізніше відбувся концерт братів Майкла Джексона.

Рібера вважає, що Кетрін може знаходитися зі своєю старшою дочкою Реббі Джексон, з якою вона вирушить в Альбукерке. Тим не менш, діти Майкла Джексона, які з моменту смерті батька жили з Кетрін, не можуть вийти на зв'язок зі своєю бабусею.

За словами Рібери, кожен раз, коли вони телефонують Реббі або іншій своїй тітці Джанет, їм відповідають, що Кетрін не може розмовляти. "Я турбуюся, що з нею щось не так", - наводить CNN слова Рібери.

Рібера повідомила, що в поліцію подано заяву з проханням розслідувати пропажу її клієнта.

Нагадаємо, у вересні 2010 року, мати померлого у червні 2009 року Майкла Джексона подала позов проти організатора серії з 50 концертів поп-зірки, які не відбулися з причини його смерті, звинувативши її в порушенні договору з сином.

Зараз ви читаєте новину «Зникла мати Майкла Джексона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути