Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2007 15:25

Прокуратура не порушить справу за фактом загибелі сина Золотухина

Прокуратура не стала порушувати кримінальну справу за фактом загибелі сина відомого російського актора Валерія Золотухіна Сергія.

У свою чергу, співробітник Гагарінської прокуратури Олександр Полукаров повідомив, що така ухвала винесена "у зв"язку з відсутністю події злочину".

"Згідно з законом, при загибелі людини, якщо вона не померла від хвороби, обов"язково проводиться прокурорська перевірка, за наслідками якої вирішується питання про збудження або про відмову в збудженні кримінальної справи", - пояснив він.

В ході розслідування загибелі Сергія Золотухина не було виявлено доказів, що він помер насильницькою смертю. "Слідство показало, що це було самогубство, у зв"язку з чим в порушенні кримінальної справи відмовлено", - сказав Полукаров.

Тіло 27-річного гітариста рок-групи "Мертві дельфіни" Сергія Золотухіна було виявлено в його квартирі 2 липня цього року. Як основна версія загибелі музиканта слідство розглядало самогубство, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура не порушить справу за фактом загибелі сина Золотухина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути