четвер, 27 серпня 2009 13:35

Про сексуальні розлади Берлусконі дізнаються покупці книгарень

Про сексуальні розлади Берлусконі дізнаються покупці книгарень

Збірка зізнань дружини Сильвіо Берлусконі, витяги з якої виходили друком у пресі, вчора поступила у продаж до книгарень в Італії. Книжка про сексуальну одержимість Берлусконі продається тиражем 70 тис. примірників.

Біографію Вероніки Ларіо - другої дружини італійського прем"єра, з якою він прожив у шлюбі 19 років, написала журналістка і близька подруга Ларіо - Марія Лателла.

Книга заснована на численних інтерв"ю Лателли з дружиною Берлусконі, в яких та звинувачує чоловіка у брехні і "сексуальній одержимості" протягом їхнього шлюбу.

Книга може знову привернути увагу до приватного життя прем"єр-міністра Італії, який приготувався до щільного робочого графіка восени

Завтра Берлусконі відвідає релігійну церемонію у міста L"Aquila, де попросить прощення за свої гріхи, повідомляє британська газета Times.

Наступної неділі Берлусконі поїде до Триполі, де відзначить 40-річчя приходу до влади лідера Лівії.

У книзі Ларіо розповіла про те гнів і душевний біль, які вона відчула, дізнавшись, що Берлусконі виїхав до Неаполя, щоб відсвяткувати 18-річчя моделі Ноемі Летиції.

За словами Ларіо, Берлусконі збрехав їй, заявивши, що відправляється в Неаполь "на важливу зустріч з прибирання сміття". Дізнавшись про обман, Ларіо звинуватила Берлусконі в тому, що він "спокушає малолітніх" і в тому, що її чоловік "не був присутній на 18-річчі власних трьох дітей".

В опублікованому в книзі інтерв"ю Ларіо заявила, що могла б подумати про возз"єднання з 72-річним Берлусконі, якби він звернувся за допомогою в клініку з лікування сексуальних розладів. 

За словами Ларіо, один з найближчого оточення Берлусконі порадив їй повернутися до чоловіка і підтримати його під час лікування "сексуальної одержимості".

"Поки від цього плану не відмовилися остаточно, і багато чого буде залежати від того, наскільки пильно ЗМІ (особливо за кордоном) будуть стежити за приватним життям Берлусконі", - зауважує автор книги Марія Лателла.

За матеріалами Times, Бі-Бі-Сі

Зараз ви читаєте новину «Про сексуальні розлади Берлусконі дізнаються покупці книгарень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути