Ексклюзиви
пʼятниця, 12 липня 2024 22:53

"Привозять м'ясо": Жорін прокоментував людські спроможності російської армії

"Привозять м'ясо": Жорін прокоментував людські спроможності російської армії
Не передову Росія привозить "м'ясо", по кількості це відповідає батальйону, і новоприбулих одразу відправляють у бій. Фото: Генштаб

Не передову Росія привозить "м'ясо", по кількості це відповідає батальйону, і новоприбулих одразу відправляють у бій.

Водночас техніка залучається тільки для підвозу оснащення, для підкидання до найближчих точок спішування штурмової піхоти. Про це в ефірі "1+1" повідомив заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін, коментуючи людські спроможності армії РФ.

"Якщо говорити про особовий склад. Те, що ми спостерігаємо: ще вчора на вечір в них закінчується повністю батальйон, через два дні його повністю поповнюють і повертають назад. Ну, як поповнюють, їм просто привозять кількісно "м'ясо", по кількості відповідає батальйону і його відразу відправляють вперед", - зазначив Жорін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втрати РФ за останні два місяці стали найбільшими за весь час війни

За його словами, за весь останній час здебільшого штурмові дії окупантів відбуваються без залучення техніки, техніка залучається в основному тільки для підвозу оснащення, для підкидання до найближчих точок спішування саме штурмової піхоти.

"А безпосередньо штурмові дії і маневри ворог намагається здійснювати виключно за рахунок піхоти, яка просто зі всіх сторін намагається бігти, добігати до наших окопів", - розповів заступник командир.

Жорін також згадав кумедний випадок зі штурмовими мотоциклістами РФ.

"Ще були кумедні випадки, коли сюди перекинули штурмових мотоциклістів, але вони дуже швидко закінчилися і опитати ми їх не встигли, тому що жодний з них до наших позицій не доїхав живим", - пригадав штурмовик.

Останнім часом росіяни почали використовувати на фронті мотоцикли.

Окупанти користуються ними не в тиловій логістиці, а саме у довезенні піхоти до лінії боєзіткнення, до позицій ЗСУ, розповів командир підрозділу "Терра" у складі Третьої окремої штурмової бригади Микола Волохов.

Окупанти садять на мотоцикл різних за підготовкою та рівнем бійців, пробують застосовувати в різний час, зокрема і вночі, і дивляться, що буде, розповів він.

Зараз ви читаєте новину «"Привозять м'ясо": Жорін прокоментував людські спроможності російської армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути