неділя, 27 листопада 2011 16:30

Принцеса приїхала в Київ рятувати бездомних тварин

Принцеса приїхала в Київ рятувати бездомних тварин

Київ відвідала представниця однієї з найвпливовіших аристократичних родин - принцеса Майя фон Гогенцоллерн. Вона приїхала як посол однієї з найбільших європейських зоозахисних організацій - ETN.

"Спочатку писала офіційні листи з приводу дикого ставлення до бездомних тварин у вашій країні і українському президентові, і в усі профільні міністерства. Але не отримала жодної відповіді", - розповіла принцеса.

Вона також зверталася до міжнародних організацій.

"Я зверталася і в УЄФА, і в ФІФА, але й звідти - ніякої реакції. Я не отримала відповіді на своє звернення і з Національного футбольного союзу Німеччини, і від деяких німецьких команд та їхніх спонсорів. Після цієї змови мовчання почала публікувати матеріали про жахливу ситуації в Україні на своїй сторінці в Facebook. Світова реакція була дуже швидкою, але українська сторона, як і раніше мовчала. Незважаючи на те, що мова йшла в тому числі і про пересувні крематорії в Лисичанську, в яких спалювали живих тварин", - зазначила принцеса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За бойкот Євро-2012 захисники тварин зібрали 500 тисяч підписів

Майя фон Гогенцоллерн підкреслила, що від фотографій і відео Європа прийшла в жах.

"Я чекала хоч якоїсь відповіді з Києва, але Київ мовчав. А я не відступала. Роздала дуже багато матеріалів для газет та телебачення. І вони зрушили ситуацію з мертвої точки. Спочатку відреагував УЄФА, повідомивши, що вони виділили 8600 євро на стерилізацію бездомних тварин. Але з урахуванням величезної кількості бездомних собак в Україні, це, звичайно ж, дрібниці. А оскільки Київ продовжував мовчати, я звернулася до Віталія Кличка, одного з найвідоміших у світі українців. Я написала йому листа з проханням підтримати мене в боротьбі за порятунок ні в чому не винних тварин. І він був першою людиною, який заявив, що ситуація з бездомними собаками неприйнятна. За що я йому дуже вдячна", - сказала Майя фон Гогенцоллерн.

Зараз ви читаєте новину «Принцеса приїхала в Київ рятувати бездомних тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути