середа, 23 грудня 2009 10:43

Принц Вільям на одну ніч став бомжем (ФОТО)

 
Принц Вільям минулого тижня провів ніч на вулиці - він спав в спальному мішку неподалік сміттєвих контейнерів. Разом з ним на вулиці ночували його секретар і Сейі Обакін - керівник благодійної організації Centrepoint, яка допомагає молодим бездомним - він і повідомив про події на сайті організації.

Вільям, який узяв шефство над цією організацією, в березні 2009 року запропонував її керівникові до 50-річчя Centrepoint, яке наступить в 2019 році, зробити так, щоб молоді не доводилося бомжувати. У свою чергу Сейі Обакін запропонував Вільяму одного разу переночувати на вулиці, щоб привернути увагу громадськості до цієї проблеми.

Сейі Обакін, принц Вільям і його секретар ночували на вулиці без охорони і на щастя, відзначає керівник Centrepoint, їх ніхто не побив і не пограбував. Єдиною проблемою був мороз - температура опускалася до 4 градусів нижче нуля. Плюс до цього сплячих в останню мить помітив оператора машини, що прибирала вулицю, передає Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям на одну ніч став бомжем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути