понеділок, 19 березня 2007 15:55

Прес-служба Януковича: Жителі Західної Україні просять прем"єра зупинити Луценка і Тимошенко

Громадяни України пишуть листи прем"єру Віктору Януковичу, в яких просять зупинити діяльність Юрія Луценка та Юлії Тимошенко та підтримують діяльність уряду. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

"Заклики опозиційних лідерів щодо ревізії парламентських виборів, відміни конституційної реформи провокують розкол у суспільстві. Опозиція намагається перешкодити роботі Верховної Ради, нездатна працювати сама вкотре закликає народ до повстання. Це складає загрозу нашій державі", - пишуть Януковичу члени колективу "Таран" Хмельницької області.

Водночас студенти Львівського інституту менеджменту просять прем"єра "притягнути аферистів Тимошенко та Луценко до відповідальності за те, що вони обдурюють народ України".

Працівники громадської організації Тернополя незадоволені тим, що "міська влада дозволила Луценкові зі своєю народною самообороною виступати на майдані і вважає їх співучасниками політичної дестабілізації на Тернопіллі", повідомляє прес-служба уряду.

Водночас вчителі Золотоніської школи Черкаської області "стурбовані нагнітанням ситуації в Україні, закликами Луценка до незрозумілих походів, які призведуть тільки до збільшення і без того напруженої ситуації в Україні".

Загалом на адресу прем"єра надійшло близько 500 телеграм, переважно з Дніпропетровської, Закарпатської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Херсонської, Черкаської, Чернівецької областей, АР Крим та Києва, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Прес-служба Януковича: Жителі Західної Україні просять прем"єра зупинити Луценка і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути