Ексклюзиви
неділя, 12 березня 2006 20:36

"Прапор перемоги" вирушив регіонами

Свою першу річницю відсвяткував сьогодні блок "Наша Україна" в Українському домі, що у центрі Києва. До свята підготували акцію "Помаранчева хвиля - Прапор перемоги".

Близько 12-ої години дня перед входом до Українського дому стояла колона автомобілів з помаранчевою символікою. Біля неї приблизно 1000 молодих "нашоукраїнців" розмахували такими ж прапорами.

Майже всі члени президії партії зібралися всередині будівлі, в залі, що був прикрашений помаранчевим полотном.

Першим виступив прем"єр-міністр Юрій Єхануров, 57 років. Він радісно привітав усіх однопартійців та сказав, що перемогу на виборах їм гарантовано. Однак коли мова дійшла до політичних опонентів, тон Єханурова трохи змінився.

Я звертаюся до тих, хто називає себе опозицією. Ми вже бачили, як ви вмієте працювати, - сказав він. - Спіть зараз спокійно.

Не обминув у своєму слові прем"єр і можливість створення коаліції.

За цей рік ми побачили, що у деяких наших партій вицвіли прапори, а у окремих (БЮТ) навіть побіліли. А наш прапор як був, так і залишається помаранчевим, - підсумував Єхануров.

Після нього слово взяв керівник виборчої кампанії блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний, 40 років, та перший заступник голови центрвиконкому партії Ігор Жданов 39 років. Як тільки останній закінчив свій виступ, оголосили винесення "Прапора перемоги".

Великий, приблизно 2 на 3 метри, стяг урочисто передали до рук шістьом "нашоукраїнцям" - Юрію Єханурову, Роману Безсмертному, Миколі Катеринчуку, Миколі Мартиненку, Борису Безпалому та Івану Васюнику.

Вони розправили його і винесли на вулицю. По дорозі Петро Порошенко, 41 рік, розповів "ГПУ", що прапор - не новий, а саме той, з яким виграли вибори. На вулиці під гучні гасла "Ющенко" та "Україна" стяг почепили на першу в колоні машину – помаранчевий джип. Посигналивши, автівки рушили в дорогу. З "Прапором перемоги" вони побувають в усіх регіонах України.

Після цього депутати повернулися до Українського дому, де на честь свята почався невеличкий концерт. Усі щиро посміхалися та тисли один одному руки, а розчулена активістка Майдану Параска Королюк, 66 років, навіть обнялася з Петром Порошенком.

Після виступу гурту "Мандри", Марійки Бурмаки та ще кількох виконавців усіх запросили на фуршет. Поки депутати та журналісти частувалися, натовп з прапорами перед Українським домом поволі розійшовся.

Зараз ви читаєте новину «"Прапор перемоги" вирушив регіонами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути