понеділок, 28 грудня 2009 12:15

Повісити двох іранців вдалося з третьої спроби (ВІДЕО)

Повісити двох іранців вдалося з третьої спроби (ВІДЕО)

У іранській провінції Керман тіла двох злочинців, засуджених до повішення за спробу озброєного пограбування банку, були викрадені родичами з місця страти. Це сталось в той момент, коли поліція утихомирювала натовп, що розбушувався, і затримувала учасників хвилювань, які викрикували антиурядові гасла.

Під час масових безладів здійснити смертний вирок щодо Ісмаїла Ф. і Мохаммада А. вдалося лише з третьої спроби. Спочатку натовп напав на охоронців, на якийсь час знешкодивши їх, що дозволило бандитам втекти.

Злочинців зловили і знову спробували повісити, але і цього разу люди, які зібралися, не дали привести вирок у виконання. Здійснити задумане кати змогли лише після того, як поліцейські відкрили вогонь. В результаті були застрелені двоє і поранено щонайменше 25 осіб.

У поліції припускають, що один з повішених міг залишитися в живих. За словами представника правозахисної організації Iran Human Rights, страта повинна була послужити залякуванню жителів Сірджана, а хвилювання були викликані неприйняттям середньовічних покарань.

 

За матеріалами Newsland

Зараз ви читаєте новину «Повісити двох іранців вдалося з третьої спроби (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути