середа, 25 вересня 2013 19:33

Повінь в Росії влаштували американці. Ми можемо викликати у них цунамі - Жириновський

Повінь в Росії влаштували американці. Ми можемо викликати у них цунамі - Жириновський
Володимир Жириновський. Фото: AFP

Лідер ЛДПР, російський політик Володимир Жириновський з'ясував, хто винен в обширних затопленнях ряду областей Росії.

Виявляється, у американців є системи, здатні викликати посуху, землетруси, зливи і повені, впевнений він. Жириновський висловив думку, що надзвичайна ситуація з паводком, яка виникла в Сочі , може бути підлаштована Держдепом, повідомляє  "Російська служба новин".

"В даний момент тільки американці мають можливості впливати на природні явища . Кліматичне зброю в найбільш розвинутій фазі знаходиться у Росії і США , але ми , як завжди, в обороні, ми , як завжди, боїмося це робити. В основному його використовують американці, що вони і демонструють на прикладі Сочі. Далекий Схід був своєрідною репетицією, щоб ми вклали туди величезні гроші, а тут - щоб зірвати Олімпіаду ", - заявив він в ефірі радіостанції, додавши, що Росія має всі можливості для адекватної відповіді на "кліматичну агресію" США.

"У нас є всі можливості, щоб відповісти США кліматичної війною , але ніхто не дає наказ. Буде наказ - наші люди все зроблять. Ми можемо і землетрус спровокувати, і цунамі ", - заявив політик. Жириновський вважає , що вплив на клімат Росії здійснюється в рамках проекту HAARP ( Програма високочастотних активних авроральних досліджень) у Дослідницькому центрі з вивчення іоносфери на Алясці. Раніше з'явилася інформація про закриття цього проекту з початку травня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Повінь в Росії влаштували американці. Ми можемо викликати у них цунамі - Жириновський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

153

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути