середа, 14 жовтня 2009 13:19

Послідовники пастора Аделаджі пікетують Кабмін

Послідовники пастора Аделаджі пікетують Кабмін

У Києві парафіяни Церкви Посольства Божого пікетують Кабмін з вимогою припинити переслідування свого пастора Сандея Аделаджі.

За даними правоохоронних органів, у пікетуванні бере участь близько тисячі осіб.

Парафіяни Посольства Божого звертаються до прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко з проханням захистити релігійну громаду та її лідера "від безпідставного переслідування з боку МВС України і дати можливість безперешкодно займатися соціальною діяльністю на благо і добробут України".

Парафіяни вважають, що МВС України протягом дев"яти місяців не може надати жодного доказу і підтвердити свої обвинувачення.

"Здійснюється тиск на свідків, справа не передається до суду. Це справа має бути закритою найближчим часом ", йдеться у відповідному зверненні парафіян.

Парафіяни також заявляють, що в разі незадоволення цих вимог, вони будуть проводити акції протесту під стінами державних органів влади та ініціювати звернення до міжнародного співтовариства.

Нагадаємо, що в понеділок, 12 жовтня, у Києві правоохоронці хотіли затримати пастора церкви Посольство Боже Сандея Аделаджу.

Раніше, 25 березня цього року, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що слідство має у своєму розпорядженні відеодокази про те, що пастор Посольства Божого Сандей Аделаджа агітував парафіян вкладати кошти в компанію King"s Capital.

Нагадаємо, що 17 березня МВС порушило кримінальну справу проти пастора церкви Посольство Боже Сандея Аделаджі за підозрою в шахрайстві. 14 березня слідчий обрав Аделаджі запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Послідовники пастора Аделаджі пікетують Кабмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути