середа, 10 вересня 2008 13:38

Порушено справу про вбивство дівчини з шоу "Дом-2"

Знайдена убитою в Підмосков"ї колишня учасниця реаліті-шоу "Дом-2" була задушена.

Як повідомили сьогодні в Слідчому управлінні Слідчого комітету при прокуратурі Росії, "напередодні відбулося упізнання тіла убитої дівчини, знайденої 1 вересня в районі 50-го кілометра автодороги Москва - Рига". Під час проведення слідчих дій загибла була упізнана. Нею виявилася 30-річна Оксана Аплєкаєва, повідомили в слідчому управлінні.

За фактом виявлення убитої дівчини слідчим відділом СКП по місту Істра було порушено кримінальну справу за статтею 105 УК (вбивство).

"Згідно висновку судово-медичної експертизи, смерть наступила від механічної асфіксії (задушення)", - повідомили в слідчому управлінні. Там поки не стали говорити про пріоритетні версії. "В даний час у справі створено слідчу групу. Проводяться заходи, направлені на встановлення обставин скоєного злочину, а також особи, яка його скоїла", - додали в обласному слідчому управлінні, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Порушено справу про вбивство дівчини з шоу "Дом-2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути