середа, 30 вересня 2015 13:09

Портніков - Григоришину: "Припиніть сидіти на двох стільцях - агресора і жертви"

Портніков - Григоришину: "Припиніть сидіти на двох стільцях - агресора і жертви"

Завдання Путіна - замінити в порядку денному України війну з Росією на корупцію у вищих ешелонах влади. З цієї точки зору інтерв'ю російського олігарха Костянтина Григоришина "Українській правді" працює в рамках виконання завдань його президента. Про це у своїй статті для "Еспресо.ТВ" написав журналіст Віталій Портніков.

"Інтерв'ю Григоришина можна порівняти з інтерв'ю іншого російського громадянина - Путіна. Там ця самовпевненість теж завжди так зашкалює, що породжує підозри в тому, що Путін - теж бізнесмен. Підміна війни корупцією - це не план Григоришина. Це план Путіна. Путіну важлива внутрішня дестабілізація країни. Григоришину - посилення своїх позицій у бізнесі. Очевидно, що підсилити ці позиції не так просто - інакше не було б такої демонстративної публічності в захисті своїх інтересів. Нехай навіть за допомогою ресурсу, який в медіа-просторі давно пов'язують з ім'ям Костянтина Григоришина", - зазначив журналіст.

Портніков назвав "огидним" те, що в період справжньої війни між Україною і Росією відбувається війна олігархів за гроші українців.

"Я точно знаю, що в період справжньої війни війна олігархів за наші гроші - це огидно. Війна олігархів з владою з метою надати їй потрібний для власного успіху вектор розвитку - це огидно. І спроба домогтися розколу і дестабілізації влади - це антидержавно", - написав він.

У статті Портніков також порадив Григоришину припинити "сидіти на двох стільцях - стільці агресора і стільці жертви".

"Єдина порада, яку хотілося б дати Костянтину Григоришину, якщо його вже так хвилює країна, в якій він народився. Вже час. Адреса Генерального консульства Російської Федерації в Україні відома. Паспорт можна здати там", - заявив журналіст.

Зараз ви читаєте новину «Портніков - Григоришину: "Припиніть сидіти на двох стільцях - агресора і жертви"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути