"Порошкове" молоко з'являється в українських магазинах взимку і на початку весни, повідомила заступник директора Центру незалежних споживчих експертиз "Тест" Ніна Кільдій
Про це пише "ГолосUA".
"Щоб на 100% хтось робив молоко з порошку - таке, думаю, навряд чи можливо. У магазинах продають молоко, частково зроблене з порошку. Виробники цього не допускають, адже порошкове молоко дуже відрізняється за смаком. Насправді, в Україні не настільки мало молока, щоб цілком робити його з порошку", - сказала експерт.
При цьому Ніна Кільдій зазначила, що поновлене з сухого молоко можуть додавати до незбираного.
"Особливо цим зловживають на самому початку весни, тобто, як раз зараз, в кінці лютого - початку березня, коли маємо найменшу кількість молока. Далі підуть зелені корми, збільшаться надої молока, з'явиться навіть певний його надлишок", - зазначила вона.
Коментарі